Om

By Philip
Kommentarer inaktiverade för Om

Alltomdäck.se är en blogg i samarbete med Bythjul.com som är ett av nordens största återförsäljare av däck och fälgar på nätet. Vi vill erbjuda våra kunder och andra intresserade mer information, tips, expertråd och nyheter inom branschen. På denna blogg kan man läsa och diskutera om våra produkter, nyheter och mer underhållande saker. Vi har även Henrik, ansvarig för kundservice som gör lite roliga, annorlunda inlägg men som också svarar på era frågor. Ta nu del av denna blogg och uttryck dina åsikter för de är guld värda!

Om Bythjul.com
Bythjul Norden AB är en av nordens största däck och fälg aktörer på Internet. Bythjul har funnits på nätet sedan 2001 och strävar ständigt efter att vara i framkant när det gäller leveranstider, sortiment och användarvänlighet. Vi jobbar med ett stort lokalt lager, där vi lagerhåller över 50.000 artiklar, detta medför att vi snabbt kan montera och leverera en stor del av vårt sortiment. Under våren 2007 startades även filialer upp i Finland, Danmark och Norge. Företaget har idag över 20 anställda och omsätter ca 80 MSEK.

Bythjul Norden AB har sitt huvudkontor i Stockholm. Lagerhållning och produktion sker i vårt distributionscenter i Karlstad. Bythjul har även certifierade verkstäder runt om i Sverige där våra kunder kan få sina däck skickade och monterade. Denna helhetslösning underlättar stort för kunden som köper sina billiga däck på vår hemsida och monterar dem sedan hos sin lokala verkstad, och vi står för helhetsansvaret.

Bythjul har som vision att bli lika kundorienterade som amazon.com fast i däckbranschen. Vi jobbar ständigt med inställt fokus på kunden samt att förbättra och underlätta hela köpprocessen.

Ägarinformation
Bakom Bythjul.com finns grundarna och sedan 2014-07,  den franska fordonsservicegruppen Mobivia Groupe.

Comments are closed.