Nu är våren här!

Posted: 10th april 2018 by Rickard in Uncategorized

Det här året så har våren verkligen låtit dröja på sig. Den som har suktat efter värme har minst sagt fått vänta tålmodigt. Enligt Sveriges Landsbruksuniversitet så har våren inte varit så här sen på över 100 år.

Men så i helgen vände det äntligen! I stora delar av landet så låg temperaturen över 10 grader och många upplevde troligtvis vårkänslor för första gången sedan det nya året inleddes!

Enligt väderrapporterna så ser värmen ut att hålla i sig. Om du fortfarande kör med vinterdäck eller dubbdäck så kan det nu vara hög tid att byta till sommardäck. Den 15:e april är det nämligen den sista lagliga dagen att köra med dubbdäck på bilen.

Om du ännu inte hunnit köpa sommardäck eller om du behöver byta ut dina gamla så får du hjälp att hitta rätt däck för just dig på Bythjul.com!