Ny toppsäljare från Michelin?

Posted: 7th mars 2018 by Rickard in Uncategorized

Michelin har precis lanserat ett nytt däck med namn Primacy 4. Ni som har koll på däck vet att det är en uppföljare från Primacy 3. Så det är på goda grunder man tror att detta blir en ny testvinnare i det långa loppet!

Primacy 3 som alltså är föregångaren kom så sent som igår etta i däcktestet från Råd&Rön i dimensionen 205-55-16 (digital utgåva 21/22-2018).

Primacy 4 har flera innovationer och har optimerats för det mesta, bl.a en otimerad livsjängd och vattenplaning.

Eftersom Primacy 4 är så pass nytt har det självklart den senaste generationens högpresterande gummiblanding. Gummiblandningen är till för att vara lika bra den första som den sista milen under livslängden, något som är rätt ovanligt då däck annars tappar i prestanda när mönstret börjar slitas ner.

På tal om livslängden så är Michelin ännu en gång där och visar varför de är en av världens största och bästa däcktillverkare. Enligt dem själva har Primacy 4 i genomsnitt 18,000km längre körsträcka än konkurrerande däck.

Läs mer om däcket på Michelins hemsida här: https://www.michelin.se/dack/michelin-primacy-4

Är du sugen att köpa däcket? Hoppa isåfall in på denna länk till Bythjul:
https://www.bythjul.com/dack/michelin/michelin_primacy4