Nyhet: Nokian lanserar tre nya däck

Posted: 31st januari 2018 by Rickard in Uncategorized

Den finska däcktillverkaren Nokian har lanserat tre stycken nya däck i sitt sortiment. Nokian som är kända för att tillverka däck av hög kvalitet och prestanda lanserade i veckan Nokian Hakka Black 2, Hakka Black 2 SUV och Hakka Blue 2 SUV.

Föregångarna har fått mycket bra recensioner från nöjda användare. De har även fått toppbetyg i däcktester gjorda av flera välkända svenska bilmagasin som exempelvis Teknikens Värld, Automotorsport och Aftonbladet Bil.

Hakka Black är känd för att ha utmärkt våtgrepp och stabil styrning. Vi tycker att det ska bli väldigt spännande att se hur pass bra Nokians tre nya däck kommer att leverera. I och med att föregångarna har varit så pass välrenommerade så är vi väldigt optimistiska.

Hakka Black 2 och Hakka Black 2 SUV har tagit Nokian tre intensiva år att tillverka. Resultatet är, enligt Nokian själva, ett extremt stabilt däck som är anpassat för nordiska vägar och väderförhållanden. Hakka Blue SUV har ett utmärkt våtgrepp och stabila köregenskaper.

Håll utkik efter kundrecensioner och däcktester av Nokians nya produkter på Bythjul.com.

Läs mer om:

Nokian Hakka Black 2
Nokian Hakka Black 2 SUV
Nokian Hakka Blue 2 SUV