Bythjul sponsrar bilentusiaster

Posted: 11th november 2011 by Philip in Nyheter, Sport & Racing

Eplamojjes Ford Focus är totalt omgjord och hela interiören är egendesignad. Fälgarna på bilen heter Eagle Slash som i originalutformning är silverfärgade. Eplamojje lackade fälgarna blå.

Varje år möts tusentals bilägare på mässor, events och tävlingar för att visa upp och ställa ut sina bilar. ”Utan gränser” är en fras som ofta bekräftas under dessa träffar och Bythjul är såklart med och sponsrar personer som tar det en nivå högre.

Skandinaviens största motormässa Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmiamässan i Jönköping hade över 80 000 besökare förra året. En person som var där och tävlade var Morgan Svennarp även kallad Eplamojje, från Osby i Skåne. Bythjul sponsrar Eplamojjes Ford Focus med både däck och fälgar som matchar lacken snyggt och växer in fint i hela konceptet. Fälgarna som sitter på Focusen heter Eagle Slash 19″ och är omlackerade i blått.

Här står bilen och glänser vid Eplamojjes monter.

Eplamojje hade en väldigt framgångsrik helg och kammade hem 4 stycken priser:

Top 10 av alla bilar på Elmia
Top 10 av alla bilar i A-Hallen
Best Multimedia
Best Multimedia Pro Street

Hela 24 högtalare och 8 LCD-skärmar hittar du i bilen.

Nästa år ställer Eplamojje upp med ett nytt projekt som kommer att premiärvisas på Bilsport Performance & Custom Motor Show under påskhelgen. Vi kan inte säga vad det är för bil än men vi kan i alla fall ge er en skymt på de däck och fälgar som kommer att sitta på bilen. Däcken som kommer sitta på bilen är Hankook Ventus S1evo i dimensionen 265/25 R20 och fälgarna är 2 par 20” Dotz Tupac. Följ Eplamojje på hans tråd på gatbilar.se

Charlotte fixar och donar på sitt första riktiga bilbygge som kommer att premiärvisas på mässan i Jönköping nästa år.

Under samma mässa kommer även en av våra andra sponsrade bilar att ställas ut för första gången. Det är en Honda Civic som byggs av Charlotte Kurtz, en tjej med stort intresse för bilar och som under många år omgett sig kring duktiga bilbyggare. Nu är det hennes tur att visa vart skåpet ska stå. Du kan följa Charlotte och hennes projekt på gatbilar.se

Är du en duktig bilbyggare eller känner du någon som är får du gärna tipsa oss. Maila till support@bythjul.com och berätta varför vi bör sponsra er!

Artikel skriven av: Stefan Szczepanski, Bythjul