Dags för vinterdäck! Ja, nu är snön och kylan snart här och det är hög tid att byta till vinterdäck. Du kan spara tusenlappar på att köpa däcken av bythjul.com! Här berättar vi varför det ALLTID lönar sig att jämföra med Bythjul – Nordens största vinterdäckbutik på nätet! Klicka här för att hälsa på oss, och göra ditt livs bästa vinterdäckaffär!

Mer om bythjul.com och vår affärsmodell..

Priset är ett viktigt argument till att köpa dina vinterdäck på internet. Men det är inte det enda argumentet – tvärtom. Att kunna sitta hemma i lugn och ro och läsa om vinterdäck, jämföra priser på vinterdäck och läsa tester av vinterdäck.. ja, det kan man inte göra någon annanstans! Ingen annan stans än på internet har du heller samma urval. Bythjul.com har ett av marknadens absolut största urval av vinterdäck, så det finns alltid något som passar din bil och dina preferenser.

Att boka tid för däckbyte på nätet är en nyhet som kommer att spara dig tid! Redan när du köper dina däck vet du exakt när de sitter på bilen (och vi har oftast massor av lediga tider!), och du vet också exakt vad du betalar. Vidare tar Bythjul.com hela ansvaret för ditt köp – du köper även däckskifte och montering av oss. På så sätt behöver du bara prata med vår kundserviceavdelning om du har några frågor, och vi finns alltid här för att hjälpa dig!

Just nu i Oktober har vi extra bra pris på ALLA våra vinterdäck – vi kör en kampanj med 10% på samtliga vinterdäck. Du kan välja mellan dubbdäck, friktionsdäck av nordisk typ eller friktionsdäck av europeisk typ. Om du inte är säker på vad du behöver finns mycket bra hjälp på vår hemsida. Om inte det räcker är du väldigt välkommen att slå en signal till våra duktiga däckexperter på kundservice – de vet allt om vinterdäck och hjälper dig både med vad som passar, vad vi rekommenderar utifrån körstil, plånbok osv.

Välkommen till Bythjul.com för ett billigare, enklare och tryggare vinterdäck köp!

Torkel Hallander,

VD, Bythjul Norden AB

ps. Visste du att Bythjul är Nordens i särklass största näthandel av vinterdäck? Vi är mer än dubbelt så stora som vår största svenska konkurrent, och våra stora volymer ger oss otroliga inköpspriser – de priserna får du som konsument ta del av! Vi är den enda näthandeln som erbjuder tidsbokning på internet, vi är de enda som ger dig en lägsta-pris-garanti, och vi är de enda som ger dig en nöjd-kund-garanti. I sista prisjämförelsen jag gjorde var det en kund som sparade nästan 5000 kronor på att köpa däcken av oss (klart på bilen) jämfört med att köpa av en däckverkstad i motsvarande ort. Hör gärna av dig om du vill ta del av våra prisjämförelser!