En av de viktigaste sakerna på ett jobb är att ha kul. På bythjul är det kul. Det skämtas friskt på dagarna och det är en bra stämning på företaget. Alla är väldigt fokuserade och jobbar hårt och hela tiden är det kunden i fokus.

Idag var vi lite kort om folk på kundservice men det löste sig riktigt bra. Utan tvekan gick både produktchefen och IT chefen in och tog samtal. Var du en av dom som fick prata med Victor eller Oscar? Ring då mig imorgon på 0771-323232 så får jag rätta till felen som blev, tveka inte att ringa vi har öppet som vanligt mellan 09:00 och 18:00, så när ni andra jobbar halvdag finns vi där för att hjälpa.

Ha en bra kväll

/Henrik Björklund

 • Victor (IT)

  Hoppsan.
  Jag kan meddela att de samtal (läs samtalet) jag besvarade igår, gick alldeles utmärkt.

  Vi på IT undrar när du ska ta ditt första?

 • Henrik

  Hej IT chef Victor. Jag kan meddela att mina samtal igår som jag tog resulterade i några mycket nöjda kunder. En kund som exempel är Jens som det tyvärr gått lite galet för, till honom åkte jag personligen och levererade däcken idag.

  Mvh
  Henrik