Vi hjälper våra verkstäder!

Posted: 21st april 2010 by vd in Nyheter, VD har ordet
Tags: ,

Ni kanske vet att bythjul har över 130 verkstäder varav ett 50tal är certifierade? De senaste veckorna har däckverkstäderna haft ett otroligt tryck för att hinna med alla byten, och även om det har lugnat ner sig något är det fortfarande högt tryck.

Stefan Rådlund som är ansvarig för verkstäderna har lagt mycket tid ute hos verkstäderna och hjälper gärna till när det kör ihop sig!

Stefan har haft egen verkstad så han vet hur man gör när en 20-tummare sätter sig på tvären 🙂

Senast var Stefan ute och installerade ett ställ med Pirelli däck hos vår partner i Täby. Visst blev det snyggt? Mannen på bilden ser ju inte så glad ut.. han har nog precis pratat med tyskarnas kundtjänst eller något…

Kom till bythjul.com istället!! //Torkel, VD Bythjul