För några år sedan tog jag hjälp av en däckfirma i Huddinge för att montera däcken på bilen.  Killen som tog emot mig sa att jag kunde slå mig ner och kastade en tidning till mig att läsa. Det var en tidning som många killar brukar säga innehåller bra reportage men i själva verket handlar tidningen om något helt annat. Åren har gått och jag har varit på några ställen innan jag började på Bythjul. Kom in i en tid av förändring och vi gjorde om vårt kontor. Jag var mitt uppe i rekrytering till den kundservice vi håller på att bygga upp, går in i konferensrummet och rekar en sista gång att allt är i sin ordning. Ser då en kalender på väggen från däcktillverkaren Pirelli. I smyg tog jag ner den och la uppochner på en hylla, skulle annars blivit väldigt genant för mig på intervjun eller för den som kom på intervjun.

Så jag håller på med en stor förändring i däckbranschen, tidningen på däckfirman i Huddinge hade en hel del bra reportage 😉 men nu är det förändringarnas tid. Så Torkel, vi ses i förrådet, och jag har alltid haft sexigare jobb än mina grannar.

God Natt

/Henrik , den nya killen